注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

~学 Stella (说)化~~

大家一起来做Stella的学生~Stella惜惜~

 
 
 

日志

 
 
关于我

Stella,毕业于华南师范大学,主修化学教育,辅修校园心理学。任职汕头一中化学科教师。

网易考拉推荐

~w~  

2009-08-12 23:13:44|  分类: 高一(7)班主日志 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

ω`    20:35:43

About my past teacher, her name is Stella.

She made me interested in Chemistry. 

She got on with me like friends. 

She encouraged me to face the difficulties. 

She taught me to insist on my dream. 

 

懿个人 20:40:40

About my student ,Her name is ~w~。

She is a lovely girl.

when i met her at the first time, i felt familiar with her~

She had gone to Australia~

I miss her so~

I will try my best to earn enough money for a ticket~

so i can fly to Australia~

 

       有些人,彼此总是有很深的缘分,所以,不经意间就会遇到,就会展开一段旅程。只有四年,却在这四年里和很多的孩子结下不解之缘。很奇怪,第一次的见面熟悉得如同老朋友般的感觉,很奇妙。

        希望所有的孩子都能快乐地成长~这句话,突然觉得分量很重。

       




  评论这张
 
阅读(117)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017